duminică, 2 mai 2010

Dialog cu domnul ministru Predoiu!

Ministrul Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, se va afla luni, 03.05.2010, ora 12.00, în dialog cu cititorii Hotnews.ro.
Deşi tema anunţată este situaţia Agenţiei Naţionale de Integritate şi alte măsuri de reformare a sistemului judiciar, să sperăm că vor fi acceptate şi întrebările referitoare la soarta sistemului penitenciar.
Cei interesaţi îi pot adresa domnului ministru întrebări, dar care trebuie să respecte regulile stabilite de Hotnews, şi anume :
  • Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vor fi validate comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Sunteti rugaţi sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatului să răspunda la cât mai multe probleme ridicate de cititori. Postările lungi sau care conţin mai mult de două întrebări nu vor fi validate.
Puteti formula întrebări, folosindu-vă de formularul de comentarii de la sfărşitul articolului de la link-ul de mai jos :
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7191891-ministrul-justitiei-catalin-predoiu-discuta-online-cititorii-hotnews-luni-incepand-ora-12-00.htm .

Cu deosebită consideraţie,
Muninn.

Niciun comentariu: