miercuri, 16 iunie 2010

Cat adevar......

Victorie, am înfrânt

Guvernul Boc n-a căzut. O mare victorie. Eu mă bucur. Ne merităm soarta, ăsta este cel mai bun guvern de care suntem capabili. Ciocul mic ălora care se opun. Aţi votat în 2008 şi 2009 ce aţi votat, acum suportaţi consecinţele.

Să se taie, să se taie tot, pensii, salarii. La toamnă o să crească taxele şi impozitele. Foarte bine. Prostia se plăteşte, ca şi găleţile sau kilul de orez. Le-aţi luat şi aţi crezut că daţi lovitura. Foarte bine. Acum plătiţi!

O să ajungă euro că n-o să puteţi plăti ratele? Foarte bine, să vă ia casele, maşinile, tot ce aţi cumpărat pe datorie. Treaba voastră. Nu meritaţi milă, datornicilor.

Ce atâtea subvenţii, nu sunteţi în stare să plătiţi întreţinerea? În doi ani o să vă ia casa. De ce staţi la oraş, marş la ţară, cultivaţi cartofi, nu vreţi, o să muriţi de foame. Asta e.

N-aveţi bani de medicamente, o să muriţi. Mai aveţi zile? Nu, zilele sunt pe sfârşite, nu mai aveţi. Cumpăraţi-vă sicrie, prosoape şi batiste. O să aveţi nevoie. De fapt nu voi o să aveţi nevoie, ăia de-o să vă îngroape.

E bună criza asta. Prostia se plăteşte. Şi prostia merge braţ la braţ cu Boc!

Ce, nu vă place regimul? Păi cine l-a votat? Nu Băsescu sau Boc sunt vinovaţi. Ci fiecare dintre voi, eu, tu, toţi cei care am ales. V-aţi pierdut privilegiile, amărâtul ăla de salariu sau de pensie? Foarte bine.

Vreţi solidaritate? Se cheamă milă! Cereţi-o! Să vedem cine o mai oferă.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Corect ! Greselile celor care "s-au" ales sa ne conduca sunt platite de bugetari ! Singurii care de altfel platesc taxe sau impozite, pentru ca nu au solutii de eludare a legilor ! De azi inteleg ca opozitia e de forma ! Trist...Oricum, Presedintele a deschis un drum periculos, pe viitor fiecare va putea face ce vrea "muschii lui" ! Parca democratia ar fi trebuit sa insemne forta Legii !!! Este revoltator ceea ce se intampla !!!